Waarom kopen wanneer u kan huren ?

iPad huren? Een uitstekende keus!

Waarom zou u een iPad huren?

Voor tijdelijke projecten zoals  beurzen, evenementen, enquetes, ... kan het voordeliger zijn om iPads te huren om een beter rendement te halen. U bespaart kapitaal en bent flexibeler om grotere aantallen in te zetten zonder grote investeringen.


Uw voordelen!
  • Voordeliger dan aankopen
  • Kleine en grote aantallen leverbaar
  • Levering in heel Belgie
   
iPads huren wat kost zoiets?

Een iPad huren is al mogelijk vanaf € 50,-.
De apparatuur kan op het gewenste adres geleverd worden of u kunt het bij ons komen afhalen. De vervoerkosten worden extra aangerekend.

Met de WIFI versie kunt u internetten via lokale hotspots of bereikbare netwerken, met de 3G/4G variant van de iPad kunt u ongeacht waar u zich bevindt internetten. We kunnen er zelfs voor zorgen om u een mobile datacard te bezorgen: € 25,- / kaart.

U wilt meerdere iPads huren:

Wilt u meerdere iPads huren? Dat kan. Neem contact op om uw aanvraag met ons te delen.


Op zoek naar een stand display voor uw iPad?

Ontdek onze Kioskio 'tablet display'; een stijlvolle en veilige oplossing die de inhoud van uw tablet en branding van uw firma zal versterken.


Waar kunt u de iPads het best voor huren?

iPads komen goed tot hun recht tijdens beurzen of evenementen als marketinginstrument waarbij gerichte informatie kan worden getoond of informatie verzameld dient te worden.
iPads zijn uitstekend in te zetten voor Marktonderzoek,  Online enquêtes of eigen Apps. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden denkbaar waarbij iPads ingezet kunnen worden. U zegt het maar.